Test Feng Shui

váll-feng shui kép körrel

 

Sokféle környezetben élünk… Külső-belső környezet: van egy lakásunk vagy házunk, jó esetben kertünk, élünk egy testben és van belső környezetünk: a gondolataink, viselkedésmintáink, érzéseink – mindaz, amit összefoglaló néven elmének nevezhetünk.

A környezeti hatásoknak természetesen ki vagyunk téve – de! Ezeket magunk alakíthatjuk, ha tudatosak vagyunk efelől!

Tehetünk érte, hogy külső-belső környezetünkben jól, egyre jobban érezzük magunkat – ami kihat kapcsolatainkra, a körülöttünk élőkre is!

Test és lélek kölcsönhatásáról sokan és sokat írtak már…

Jól tudjuk, hogy oda-vissza hatások vannak a kettő között, így hát nem csoda, ha a hosszabb-rövidebb ideig tartó stresszes behatások egy idő után akár testi tüneteket is okozhatnak.

Ilyen bennünk nyomot hagyó hatások lehetnek:

  • érzelmi vagy fizikai stressz
  • vizsgahelyzetek
  • életkörülményeink változása: gyermek születése, új partner, válás, költözés, nyugdíjazás, gyermekek kiköltözése
  • új munkahely
  • és sok más…

A kedvezőtlen energetikai nyomok kiegyensúlyozására kiváló eszköz az emberi testen végzett energetikai Feng Shui. Ennek során rövid időre kis Feng Shui jelekkel ellátott matricákat ragasztok a megfelelő testrészekre (természetesen ruhában történik).

A kezelések között szerepel például:

  • a terhek levétele a vállakról
  • a shiva-shakti-energiák kiegyenlítése az egyes csakrákban
  • immunerősítő kezelés a vesékre
  • a térdek kezelése

Ide tartozik az öröm képességének fokozása (az ún. „öröm-jellel”), valamint a „boldogtalanság feloldása” elnevezésű kezelés (ez utóbbi nem szabadít meg varázsütésre a boldogtalanságtól, viszont olyan folyamatokat indít el az emberi testben-lélekben, amelyek szükségesek ehhez).

Vannak továbbá bizonyos, kézzel végzett energetikai kezelések is, melyek elsősorban szellemi célokat szolgálnak: segítik a kezelt saját – eredeti vállalt – céljainak világosabb felismerését, újra-tudatosítását és ezek elérését.

Hogy mikor melyik kezelésre van szükség, az egyéni, a kezelő javaslatot tesz, és közösen megbeszéljük.

 

Visszajelzés a Test Feng Shui kezelésről:

 

„Mikor találkoztam Marival, elméselte, hogy elkezdett feng shuival foglalkozni, azon belül test kezeléssel, megkértem hát, próbáljuk ki rajtam. Amúgy is energiaszegény, szétszórt voltam, gondoltam csak jót tehet. Lehunytam a szemem és hagytam, hogy Mari a szimbólumokkal és a kezével dolgozzon a testem körül. Hamar meditatív állapotba kerültem, és meglepő módon pár perc múlva felfrissülve nyitottam ki a szemem. Nem tudom pontosan mi történt, de a javamat szolgálta, azt éreztem. Bátran ajánlom mindenkinek, aki ki szeretne próbálni valami újat ezen a területen.” (Era)