Belső Energetikai Manifesztáció

Ébredő szexualitás

Ébredő szexualitás

Szexualitásról érzékenyen és humorral?

Te is érezted már úgy, hogy hirtelen rádöbbentél, van olyan életterületed, amely még előtted is tabunak számít?

 

Amelyre nem is szívesen gondolsz, vagy ha igen, szégyenérzettel és rosszkedvvel tölt el…?

 

Amiről nem csak hogy másvalakivel, de önmagaddal sem szívesen beszélsz?

 

De a rádöbbenést valójában az okozta, hogy rájöttél, ha ezt nem oldod meg, más életterületek sem működnek rendesen, nem tudsz igazán boldog és harmonikus lenni!?

 

Hát igen, ez a lényege az Életkerék feladatnak, amely önismereti segédeszközt gyakran előszeretettel alkalmazzák különféle önismerettel foglalkozó tanfolyamokon. Az Életkeréknek ugyanis az a lényege, hogy a nyolc életterület, amelyet magában foglal, egy szabályos sokszöget alkot, ez szimbolikusan az életed kerekét jelenti, amely akkor gördül harmonikusan, döccenésmentesen, ha az összes életterületed minőségét nagyjából azonos szinten lévőnek tudod jellemezni! Ha viszont egy vagy több életterületen úgy érzed, hiányokkal küzdesz, vagy problémás, és az életkerék azon „küllőjén” kevesebb pontot adsz magadnak, akkor az egész kerék döcögve tud csak gördülni, nem lesz harmonikus az életed folyása!

 

Február 10-én induló 5 napos ingyenes Online Elvonulás programomon, valamint a február 21-én induló 4 hetes online kurzusomon a Belső Energetikai Manifesztációról én is az Életkereket használom kiindulópontnak! Az 5 napos kurzuson belekóstolunk, a 4 hetesen viszont szisztematikusan végig veszünk minden egyes életterületet, és megnézzük, hogyan tudjuk azokat harmonizálni saját életünkben meditáció segítségével. Ehhez az általam kifejlesztett Belső Energetikai Manifesztáció technikáját fogjuk használni.

 

Vegyük például a szexualitást! Mi mindenre hat ki, ha ez nincs rendben?! Hány elhallgatott probléma, önmagunknak sem bevallott gond, nehézség jár saját testünk elfogadásával, annak egészséges és örömteli megélésével, amit a testünk nyújthat!

 

Hányan vagyunk vajon, akik életünk egy pontján – legyen ez bármely életkorban! – rádöbbenünk: valamit elhallgattunk önmagunk elől is, valamit a szőnyeg alá söpörtünk, hogy hátha majd jobb lesz, belemenekültünk előle a munkába, vagy valami másba, és nem beszéltünk róla senkinek! Talán még magát a problémát sem tudtuk önmagunknak megfogalmazni!

 

Az egyik életterület, amit a kurzusomon mi is górcső alá veszünk majd a résztvevőkkel, éppen a szerelem és szexualitás! Ezért is örültem nagyon, amikor egy szuper Facebook-csoportban, amelyben női vállalkozókkal beszélgetünk, akik egyben anyukák is, és csodálatos együttműködések születnek, találkoztam PoliLilivel és a programjaival!

Sokan beszélnek manapság a szexualitásról, de fehér holló köztük az, aki úgy tudja ezt a témát kommunikálni, hogy az ízléses, mégis szókimondó, tabudöntögető, ugyanakkor különösen érzékeny, együttérző és figyelmes legyen, autentikus, humorosan kedves, de legfőképpen hatékony!

 

PoliLili – remélem, nem bántódik meg a fogalmazásért! 😊 – igazi klassz kis nő, aki mindezt egyesíti magában! Nekem nagyon megtetszettek a videói és cikkei, amelyeknek nézése, olvasása közben szinte folyamatosan mosolyra húzódott a szám, annyira élveztem humorral, kedvességgel és jóérzéssel átszőtt stílusát, melybe olykor akár nem hétköznapi kifejezések is beleférnek, melyekről azt gondolnánk elsőre, hogy a nyilvánosság előtt azért „ilyet nem mondunk”! 😊 Nála teljesen belefér, ugyanis olyan körültekintően, értékesen és szórakoztatóan mesél a szexualitásról, mint ahogy még senkit nem hallottam!

 

Éppen ezért ajánlom teljes szívvel PoliLili következő online kurzusát, melynek címe „Találd meg a gyönyöröd!”! A kurzus február 15-én kezdődik, s legfőképpen azoknak ajánlott, akik nehezen élvezik a szexet, nem élnek meg akkora gyönyöröket közben, mint szeretnének, és úgy érzik, „valami baj van velük”.

Mivel a program teljesen önállóan végezhető gyakorlatokat tartalmaz, egyedülállók is sokat tudnak fejlődni általa a szexuális önismeret terén, de abban az esetben is ajánlott, ha valaki párkapcsolatban él, és úgy érzi, a párja nem nyitott a változásra (pl. párterápiára).

 

Lili, együttműködésünk keretében a követőim számára 5000 Ft kedvezményt kínál a kurzus árából, melyet a marimanifeszt kuponkóddal tudtok igénybe venni a program jelentkezési űrlapján!

 

Az online önismereti programról itt tudhattok meg többet: https://ebredoszexualitas.hu/talald-meg-a-gyonyorod/

 

És itt pedig visszanézhető felvétel igényelhető Lili “Megtalálom a gyönyöröm” webináriumáról: https://bit.ly/megtalalom

 

Itt találod az én 5 napos ingyenes Online Elvonulásomról az információkat:

Szólj hozzá!

backtotop