Belső Energetikai Manifesztáció

Tavaszi napéjegyenlőség meditáció 2023.03.21.

Manifesztációs meditáció - erős energiákban

Meditáció Ostara ünnepén - tavaszi napéjegyenlőség idején

Az idei igen erős energiákkal bíró átváltás idején én is úgy éreztem, hogy újabb meditációt szeretnék megosztani veletek, akik követitek blogomat, illetve youtube-csatornámat.

 

Egy rövid bevezető után a szív-agy koherencia gyakorlat segítségével megteremtjük a megfelelő belső környezetet a belső manifesztációs gyakorlathoz, melyben arra kérlek, hogy válaszd ki azt a vágyadat, amely most, e korszakváltás, megújhodás idején a legerősebb benned!

 

Ennek az energiájával fogunk dolgozni, ezt hívjuk be bensőnkbe, ezt manifesztáljuk önmagunkban, oly módon, hogy Isten, avagy az Univerzum felé egy belső érzéssel átitatott kérést fogalmazunk meg és küldünk ki.

 

A vágyott energiát a nagy közös tudati térből, mezőből tudjuk „lehívni” önmagunkba, anélkül, hogy arra várnánk, hogy az az élethelyzet, dolog, esemény külső életünkben megvalósuljon! Hiszen tudjuk, hogy minden először szellemi szinten nyilvánul meg, a valóságnak a láthatatlan dimenzióiban – melyek ugyanolyan valóságosak (ha nem valóságosabbak!), mint a láthatók -, és csak utána jelenik meg, „testesül meg” az anyagban, anyagi szinten, materiális életünkben!

 

Ezért hát tényleg a kezünkben van életünk folyásának alakítása, együtt-teremtők vagyunk Istennel, az Univerzummal, csak az a kérdés, mennyire tudatosan végezzük ezt! Hiszen minden pillanatban teremtünk, legtöbbször sajnos csak a tudattalan viselkedésmintáink által, úgy, hogy talán észre sem vesszük, ezek működnek bennünk egy-egy élethelyzetben, abban, hogyan viselkedünk másokkal vagy önmagunkkal, mennyire tartjuk magunkat érdemesnek a szeretetre, sikerre, boldogságra, alkotó életre, mellyel mások életére is pozitív hatást gyakorolhatunk!

 

Tudatosságunk fejlesztésére ezen a téren is kiváló módszer a meditáció – amit akkor tudunk a legjobban megélni, ha nem is módszernek tekintjük, hanem egyszerűen megérezzük, hogy az az állapot, amit ebben elérhetünk, jó nekünk, jót tesz nekünk és újra és újra szeretnénk ezt átélni!

Ilyen hozzáállással érdemes leülni meditálni – ezt pedig kialakíthatjuk magunkban némi tudatos önmegfigyeléssel, önreflexióval, de leginkább önszeretettel! 🙂

 

Sok sikert és örömet kívánok ehhez itt, az új kor hajnalán is! 🙂

További meditációkért iratkozz fel youtube-csatornámra:

https://www.youtube.com/channel/UCUmTLUVYpLTN2oQ85mnEIDA

 

Illetve várlak szeretettel Facebook-oldalamon:

https://www.facebook.com/CyranoForditoiroda/

 

és Facebook-csoportomban is:

https://www.facebook.com/groups/2077716072405251

 

Szeretettel:

Hegyessy Mária

 

Nézd meg előző blogbejegyzésemet is, talán érdekelni fog:

 

Átadni az irányítást…

Szólj hozzá!

backtotop