Belső Energetikai Manifesztáció

5 napos „Online Elvonulás” Info

Köszöntelek 5 napos ingyenes „Online Elvonulásunk” információs oldalán!

Ha már jelentkeztél a programra és megadtad keresztnevedet és e-mail címedet, akkor légy üdvözölve!

 

Ha még nem, akkor, ha feliratkozol ingyenes, vezetett meditációmra az oldal tetejére kattintva, értesíteni tudak a következő Online Elvonulásról és más programjaimról!

Ezen az oldalon megtalálsz minden információt az ingyenes, 5 napos online minikurzusról, Elvonulásról!

😊 Az elvonulást jelen esetben nem úgy kell érteni, mintha 5 napra teljesen kivonulnánk a saját hétköznapi életünkből!

 

😊 Csupán megajándékozzuk önmagunkat naponta 15-20 perc „én-idővel”, amikor igenis félrevonulunk picit mindentől és a legfontosabbal foglalkozunk: saját életünk megteremtésével, vágyaink manifesztálásával!

 

Ez nem önző szempont, hiszen nyilvánvaló, hogy családunk, ill. a körülöttünk élők is jobban szeretnének egy olyan anyát, feleséget, társat, partnert, stb. megélni a személyünkben, aki saját középpontjában, harmóniában van és belső vezettetése alapján irányítja életét!

 

Meggyőződésem, hogy csak így tudunk mások hasznára is lenni!

Következő Online Elvonulásunk időpontja:

2023 ősz

További információk: hamarosan!

 

Helyszíne: online, e-mailek formájában, illetve zárt Facebook-csoportunkban, ahová minden jelentkező meghívót fog kapni!

2022. évi online elvonulásunkról ebben a videóban beszélek (ha a feliratkozó oldalról jutottál ide, akkor ezt már láttad is! 😊 ):

Az Elvonulás menete:

Minden nap reggelén küldök egy e-mailt a számodra, melyben az aznapi „feladatod” található! A „feladatok” nem lesznek nehezek, hiszen a minikurzus célja nem a „feladatmegoldás”, hanem inkább a kikapcsolódás mindenféle elvárásból és bekapcsolódás saját alkotó, manifesztáló erődbe!

 

A feladatok elvégzésére egész nap lehetőséged van, amikor éppen ráérsz! A megoldásaidat kérlek, töltsd majd fel a zárt Facebook-csoportunkba, ahol megbeszélhetjük azokat, kicserélhetjük tapasztalatainkat, támogathatjuk, bátoríthatjuk egymást!

 

A feladatok arra fognak irányulni, hogy felkutassuk leghőbb vágyainkat, milyen érzéseket, állapotokat, energiákat szeretnénk 2022-ben önmagunkban megélni, megvalósítani! Ehhez először játékos, önismereti, ill. képekkel kapcsolatos („képgyűjtő” motivációs) feladatokat adok majd.

A további napokon videókat fogok küldeni, amelyekben elmagyarázom a Belső Energetikai Manifesztáció nevű rendkívül egyszerű meditációs módszeremet, melyet ott a videón be is mutatok, együtt tudsz velem majd meditálni! A gyakorlatot megelőzi majd egy „rákészülő” kis gyakorlat, amely nem az én találmányom, a Szív-Agy harmonizáló gyakorlat – de erről majd bővebben a videókban!

 

A videó-meditációk nem nyilvános youtube-videókként a link birtokában továbbra is elérhetőek maradnak majd számodra, tehát annyiszor végzed el velem a meditációkat, ahányszor csak akarod! 😊

 

A meditációkról a tapasztalataidat megkérlek majd, hogy oszd meg szintén a zárt Facebook-csoportunk felületén! Ezzel sokat segítesz majd nekem, cserébe a program ingyenességéért! 😊

 

A program utolsó két napján, esti időpontban élőben is be fogok jelentkezni a zárt csoportunkban, ahol megválaszolom az esetlegesen felmerült kérdéseket – melyeket előre már megfogalmazhattok a csoportban, vagy ott helyben hozzászólásban –, és/vagy beszélek még a témáról, beleértve az ezt követő 4 hetes programomat is!

 

Igény esetén egy zoom-találkozót is szervezhetünk, amelyen élőben is tudtok beszélgetni velem, kérdezni, ill. akár egy közös rövid elmélyülést is végezhetünk!

4 hetes online program 2022 február

Az Elvonulás vége felé – február 13-án este – megnyitom majd a jelentkezést 4 hetes online programomra is a Belső Energetikai Manifesztáció témájában!

 

Akinek van kedve, folytathatja velem tehát a belső utazást, és végignézhetjük együtt az összes (kb. 8) életterületet, amelyek mindegyikét „megemelhetjük”, „felfényesíthetjük”, meditációkkal aktiváljuk belső manifesztációs erődet, hogy megvalósíthasd minden életterületen a vágyaidat, kívánságaidat!

 

E programról a tudnivalókat (időpont, részletek, ár, stb.) az online minikurzus vége felé fogom nyilvánosságra hozni!

 

 

Saját történetem

A következő videóban – ahogy ígértem, elmesélem a saját történetemet a Belső Energetikai Manifesztációval kapcsolatban, hogyan kezdtem ezt a technikát pár évvel ezelőtt spontán alkalmazni és milyen eredményeket hozott:

És itt a beszámoló egy újabb manifesztációmról – 2021 őszéről:

A sikeres manifesztációhoz szükséges gondolkodásbeli váltás

Mi is tehát az a váltás a gondolkodásmódban, amire szükség van ahhoz, hogy megvalósítsuk, amire vágyunk?

 

Amikor azt szeretnénk, hogy valami megvalósuljon az életünkben, szeretnénk vmit „behívni”, „bevonzani”, akkor általában ezt azért tesszük, mert az a valami NINCS JELEN, HIÁNYZIK az életünkből. Tehát legtöbbször a HIÁNY állapotából indítjuk ezt a „bevonzást”.

 

Úgy gondolom, ez így azonban nem fog menni. Sokkal inkább hiszek abban, ha ezzel ellentétben, nem a hiány helyzetéből, hanem egy bőség-állapotból cselekszünk. Ha innen indítjuk manifesztációs gyakorlatunkat!

 

Hogyan tudjuk azonban a bőség, a teljesség állapotából indítani megvalósító cselekvésünket, ha a kívánt dolog, ember, helyzet éppen hogy nincs meg az életünkben??

Nos, ehhez van szükség arra a bizonyos váltásra a gondolkodásunkban, amit körülbelül a következőképpen tudnék leírni:

 

  1. A materiális, háromdimenziós dolgok a világban, körülöttünk csak egy része a VALÓSÁG-nak! – ahogyan ezt nagyjából mindannyian tudjuk…. Remélhetőleg tudjuk, bár még ha tudjuk is, sokszor egyáltalán nem ennek megfelelően élünk, cselekszünk.

 

Nagyjából úgy képzelhetjük el ezt, ha arra gondolunk, hogy minden háromdimenziós, fizikai, anyagi dolog, test, ember, tárgy körülöttünk belesímul egy nálánál sokkal nagyobb valamibe, amit energetikai szintnek nevezhetnénk. Energetikai világnak…

Ez sokkal nagyobb, mint ami a szemünkkel látható lenne.

Más néven potenciális valóságnak is nevezik ezt a birodalmat – ez tehát olyan, hogy potenciálisan – a lehetőségek szintjén – MINDEN benne van, mindent tartalmaz, amit csak el tudunk képzelni!

 

Hogyan tudunk tehát nem a HIÁNY-ból, hanem a TELJESSÉGBŐL, BŐSÉGBŐL cselekedni? Hát onnan! Hiszen ez maga a teljesség, a bőség tárháza!

Ez az energetikai világ, amely magába foglalja, és teljesen áthatja fizikai világunkat, tehát maga a teljesség! Innen bármit manifesztálhatunk, amit csak szeretnénk az életünkben!

És ehhez az energetikai világhoz mindannyian hozzáférünk, mindannyiunknak hozzáférése van ehhez, még ha nem is tudunk róla, vagy nem használjuk ezt a „hozzáférést”!

 

  1. De hogyan tudunk innen manifesztálni, ebből teremteni? Hogyan is működik ez?

 

Ehhez a következőt kell végiggondolnunk:

 

Ha tehát valamit szeretnénk megteremteni, ha a külső életünkben szeretnénk valamit létrehozni (pl. egy állapotot, egy kapcsolatot, egy helyzetet), akkor valójában ebből az energetikai világból kell azt valahogy „lehívnunk”, „bevonzanunk”…

 

Ehhez kicsit meg kell néznünk, hogyan is működik valójában ez a bizonyos vonzás törvénye! Mert a vonzás törvénye működik, ez kétségtelen, csak az nem mindegy, hogyan!

Nem elsősorban az ún. hétköznapi tudatszintünk során állandóan a fejünkben köröző gondolatok szintjén, nem a gondolataink segítségével.

A vonzás törvénye főként az érzések révén működik, illetve a tudattalan érzelmi-gondolati mintáink alapján, amelyeket a tudattalanunkban hordozunk.

Saját valóságunkat elsősorban tehát eme tudattalan érzés- és gondolatmintáink alapján hozzuk létre, teremtjük meg.

 

Ha azonban mindannyiunknak hozzáférése van ehhez az energetikai világhoz, ez azt jelenti, hogy képesek vagyunk ebből bármit megteremteni. Ez azt jelenti, hogy például lehívhatunk onnan érzéseket, képesek vagyunk bármilyen érzést megteremteni a magunk számára!

 

Mert mire is vágyunk VALÓJÁBAN, amikor vágyunk valamire, amikor annyira szeretnénk valamit az életünkben?

Nem a dolog, vagy a személy, a helyzet után vágyunk, amit szeretnénk, hanem VALÓJÁBAN az után az érzés után vágyunk, amit az a dolog, személy, helyzet OKOZ nekünk! Az ÉRZÉSRE vágyunk!

 

Nagyon fontos felismerni, hogy az érzést le lehet választani a dologról, a személyről, vagy a helyzetről!

Ez azt jelenti, hogy meg tudom hívni az érzést, a vágyott dolog, személy, helyzet érzését, tulajdonképpen meg tudom teremteni a magam számára. El tudom képzelni, milyen érzés az, amikor a kívánt dolog, személy, helyzet már ott van az életemben! És azáltal, hogy elképzelem az érzést, már meg is teremtettem azt!

 

Pl. Dr. Joe Dispenza is beszél arról, hogy a gondolatot és az érzést úgy kell elképzelni, mint az elektromosságot és a mágnesességet: a gondolatok azok, amik szinte elektromos impulzusokat bocsátanak bele a Mezőbe, a nagy közös tudati térbe, az érzéseink pedig a mágnesek, amelyek onnan magukhoz vonzzák a hasonló rezgésű impulzusokat.

Mindezek együtt valójában átalakítják idegsejtjeink belső hálózatát, irányítórendszerünket, ami által valós váltás, változás következik be bennünk, egész rendszerünkben.

 

Nagyon fontos megérteni, hogy micsoda óriási szabadság tárul fel ezzel a számunkra! Hiszen ez rendkívül kielégítő érzés, hogy valójában a külső körülményektől függetlenül szinte bármilyen érzést meg tudok teremteni a magam számára!

 

Így tudunk tehát a határtalan lehetőségek eme tárházából meríteni, és a dolgokat, amire vágyunk, először önmagunkban, energetikai szinten megvalósítani.

 

Ezt szeretném tehát megmutatni kurzusaimban, most először 5 napos minikurzusomon, Online Elvonulásunkon, ahol ebbe belekóstolunk, ezt követően pedig hosszabb, 4 hetes kurzusomon is, ahol a résztvevőkkel végigvesszük valamennyi életterületet.

 

Remélem, hogy veled is találkozunk valamelyik kurzusomon!

 

Teutanus hegyéről - A Belső Energetikai Manifesztáció mélyebb rétegeiről

Az egyik korábbi videómban – a balatoni kisházból – említettem, hogy a Belső Energetikai Manifesztációhoz szükség van egyfajta spirituális és érzelmi érettségre, megkülönböztető képességre, vagyis az önismeret egy bizonyos fokára! 

A jó hírem az, hogy ezeket a képességeket Te is megszerezheted, és erre az egyik legjobb módszer maga a belső manifesztáció gyakorlása!
Ha egy ideig rendszeresen gyakorlod, és befelé figyelsz, szépen kifejlődik a kapcsolat a benned is ott rejlő isteni magoddal, Önvalóddal, illetve inkább úgy mondanám, lehull a fátyol kettőtök között, amey azt eddig esetleg eltakarta előled, és feltárul az, hogy valójában egy vagy Vele! 🙂

Érdemes tehát magadnak esélyt adnod erre, és részt venned 5 napos Online Elvonulásunkon, egyúttal elhatároznod magad, hogy egy bizonyos ideig, amit te tűzöl ki saját magad elé – legyen az például egy hét vagy három hét – ténylegesen gyakorolni is fogod e módszert! (Bár titokban azt gondolom, ha belekóstolsz velem, nem is kell olyan erős elhatározás, mert a jó élmények hatására majd szívesen leülsz újra és újra gyakorolni, és vezetett videós meditációim segítségével könnyedén elvégezheted majd ezeket!)

 

Ebben a videómban kedvenc hegyemről, Teutanus hegyéről, manifesztációs meditációs módszeremnek azokról a mélyebb rétegeiről beszélek, amelyek a látszólagos felszíne alatt húzódnak.

Úgy tűnhet, itt elsődlegesen a kívánságaink megvalósításáról, a vágyott dolgok, állapotok megteremtéséről van szó. Ez egyébként igaz, belső szinten megteremthetjük általa azt az energetikai, érzelmi állapotot, amit kívánunk.

Ám ahogy a videómban is elmondom, a módszernek mélyebb rétegei is vannak, mégpedig az, hogy ha tényleg végezzük egy ideig rendszeresen, akkor segítségével összekapcsolódhatunk Valódi Belső Önmagunkkal, ami által soha nem látott szabadságot, kitágulás-érzést és boldogságot tapasztalhatunk meg, energetikailag teljesen feltöldőhetünk! 

Még mindig lehet tehát csatlakozni február 10-én induló 5 napos ingyenes Online Elvonulásunkhoz, mégpedig február 10-e után is, az Elvonulás teljes ideje alatt, és még utána is egy darabig! (ez a 2022. évi programra vonatkozott)

A napi feladatok, videós meditációk ugyanis egy közös „tanulási felületre” lesznek feltöltve, melyhez hozzáférést kapnak a jelentkezők, így a kurzus anyagait akkor is visszanézhetik, ha később csatlakoznak! 

2022. február 20-a éjfélig áll majd nyitva az „ajtó” erre, mivel 21-én indul 4 hetes online kurzusom ugyanebből a témából, ahol a jelentkezőkkel szélesítjük a kört, és az összes életterületünkkel dolgozni fogunk a manifesztációs meditációk segítségével!

Várlak tehát szeretettel, akár február 10-e után is, egészen 20-a éjfélig tudsz csatlakozni.

 

Visszajelzések az 5 napos Online Elvonulásról:

backtotop