Belső Energetikai Manifesztáció

3 titkos tipp a manifesztációhoz

3 titkos tipp a manifesztációhoz

Hogyan manifesztáld vágyaidat meditáció segítségével?

Itt találod a videóban említett linket, ahol kérni tudod ingyenes, vezetett manifesztációs meditációmat: https://bit.ly/3wsJ6yY

 

Te is észreveszed, hogy bizonyos élethelyzetekben mindig ugyanolyan típusú problémákkal találkozol? 🤔

👉 Mindig ugyanolyan gondjaid akadnak a társkapcsolataidban?

👉 Nem találod a neked megfelelő munkahelyet, munkakörnyezetet? Mindig hasonló problémák lépnek fel?

👉 Nem tudod megvalósítani, amit kitűzöl magad elé?

👉 Nem tudsz rendet teremteni a környezetedben?

Manifesztációra volta szükségem?

Valószínűleg te is rájöttél már, hogy bizonyos tudattalan minták alapján cselekszel ilyenkor, blokkok rakódtak le tudattalanodban, melyek nem engednek úgy cselekedni, ami neked a legjobb, legmegfelelőbb lenne!

🎲 Az első titkos tippem tehát vágyaid manifesztálásához meditációval:

❤️ 1. Az elme és a szív tudására van szükséged egyidejűleg! ❤️

Azaz: egy olyan tudásra belső működésedről, egy olyan módszerre, mely nem csak a fejben születik meg, hanem a szívben is! Amelyet megszerzel az agyad segítségével, és „lesüllyeszted” a tudattalanodba az érzések segítségével – hogy ott felülírja a régi, berögződött cselekvésmintákat, blokkokat! Egy módszerre, amely segít begyakorolni ezeket az új mintákat, hogy azok „véreddé válva” téged szolgáljanak az egyes élethelyzetekben!

🎲 Második titkos tippem a meditációval való manifesztáláshoz:

❤️ 2. Nincs szükség erőfeszítésre! ❤️

Nem kell ráfeszülni arra, hogy rendszeresen végezd a meditációt! A rendszeresség fontos, de az erőltetés nem hozza meg a kívánt eredményt! A javaslatom inkább az, hogy olyan erős motivációt alakíts ki a magad számára, ami miatt már alig várod majd, hogy leülj meditálni! ÖRÖMBŐL csináld!

🎲 Harmadik titkos tippem a sikeres manifesztációhoz

❤️ 3. Szerezz sikerélményt a meditációban! ❤️

Ha már egy-két alkalommal megtapasztaltad, átélted azt, hogyan tudod előidézni te magad önmagadban azokat az állapotokat, érzéseket, amelyekre vágysz, könnyű dolgod lesz, mert szintén alig várod majd, hogy leülj meditálni, és átprogramozd régi mintáidat!

 

Ha mindez megszólított téged, és kipróbálnád azt a fajta meditációt, amelyről beszélek, az általam kifejlesztett rendkívül egyszerű módszerrel, a Belső Energetikai Manifesztáció technikájával, akkor egy ingyenes videó-meditációval szeretnélek megajándékozni, melyet ezen a linken tudsz kérni: https://bit.ly/3wsJ6yY

 

Ez a bejegyzésem is érdekelni fog: megjelent egy cikkem a meditációról!

Szeretettel: Hegyessy Mária

backtotop