Belső Energetikai Manifesztáció

Vízkereszt napi manifesztáció

Manifesztációs videó-meditáció

Vízkereszt napját választottam az első 2022. évi videó-meditációmhoz, melyet szeretettel osztok meg Veletek!

Vízkereszt napja hagyományosan a megtisztulásról, tisztításról, rendrakásról, rendezésről szól – úgy külsőleg, mint belsőleg. A Belső Energetikai Manifesztáció módszerével most egyfajta belső tisztítást ajánlok, ebben segít ez a videó is, ha szeretnéd. 🙂

A szív-agy harmonizáló gyakorlatra építjük meditációnkat, amely megteremti a megfelelő energetikai-érzésbeli alapot ahhoz, hogy utána megfogalmazzuk egy kívánságunkat, vágyunkat, arról, hogy milyen belső állapotot, érzést, energiát szeretnénk manifesztálni, meghívni, megnyilvánítani önmagunkban a 2022. év során! Ezt a gondolatot agyunkból (elménkből) és szívünkből egyszerre megformálva azután kiküldjük az Univerzumba, vagy Istennek, kérve, hogy a kívánt állapot energiája nyilvánuljon meg bennünk!

Igazi évindító meditáció ez, amelyet jó, ha pár napig még naponta gyakorlunk, így megerősítve magunkban a szándékot az adott energia, érzés belső megnyilvánításához!

5 napos „Online Elvonulás”

Ha a továbbiakban is érdekel a Belső Energetikai Manifesztáció gyakorlata, és szívesen mélyülnél el kicsit benne – játékos elemekkel ötvözve -, akkor szeretettel ajánlom figyelmedbe január végén/február elején induló 5 napos ingyenes, online minikurzusomat, „Online Elvonulásunkat”, melyre szeretettel meghívlak!

5 napos manifesztációs Online Elvonulás

Bővebb információt ennek a videónak a végén mondok el, valamint további infók következnek hamarosan „Feljegyzések a Szív Teréből” c. Facebook-oldalamon is! Ha tetszik, megköszönöm, ha lájkolod oldalamat!

„Feljegyzések a Szív Teréből”: https://www.facebook.com/CyranoForditoiroda

Itt tudsz feliratkozni egy másik videó-meditációmra, amelyben szintén a Belső Energetikai Manifesztációt végezzük egy kicsit más témában, fókuszálva a jelen életünk külső körülményeire:

Ez a cikk is érdekelhet!

Szeretettel:
Hegyessy Mária

Szólj hozzá!

backtotop