Belső Energetikai Manifesztáció

Beszélgetések a meditációról, saját élmények, tapasztalatok – Balog Anna lóasszisztált tréner, coach

Elmélyüléssel a meditáció felé – önismeret lovakkal

Ebben a beszélgetésben Balog Anna volt a vendégem, aki mesél kicsit önmagáról, és arról, mit jelent „Lóasszisztált trénernek” lenni, hogyan zajlik a lovakkal való elmélyülés és milyen is az, amikor a mai városi ember kikerül a természetbe – hogyan felejtettük el szinte teljesen, mi az a jelenlét, mi az, amikor fű, fa, virág, ló van körülöttünk, és hogyan rezonálnak a lovak az ember rezgésére, hangulatára, hogyan segítik az önmagunkkal való találkozást, önismeretünket, hogyan támogatják feltöltődésünket, kinyílásunkat, hogyan javulnak ezek által az élmények által a kapcsolataink, simul ki életünk!

Annával az oldalán tudjátok felvenni a kapcsolatot: https://baloganna.hu/

Ezekben a beszélgetésekben, interjúkban olyan nők, hölgyek, anyák, vállalkozó nők a beszélgetőtársaim, akik rendszeresen meditálnak, vagy már másokat vezetnek egy hasonló úton. Saját élményeikről, tapasztalataikról, illetve tanítványaik, klienseik saját tapasztalatairól kérdezem őket, mert meggyőződésem, hogy a saját élményű beszámolókkal lehet leginkább közel vinni az emberekhez bármilyen témát, ezt is.

Balog Anna lóasszisztált tréner és coach
Soulcoaching – önismeret lovakkal (forrás: https://www.facebook.com/soulcoachinglovakkal)

Márpedig ez ma különös fontosságal bír, hiszen mondhatni, életbevágó, hogy a külső világ őrületes és kiszámíthatatlan változásai közepette meg tudjuk őrizni belső nyugalmunkat, rugalmasságunkat, a középpontunkban tudjunk maradni, illetve oda mindig vissza tudjunk térni. Ennek egyik legjobb eszköze a meditáció, annak minden formájában.

Az elmélyülésnek azonban nem kell nehéznek és erőlködéssel telinek lennie! Nem kell önmagunk apró eredményeit másokéhoz hasonlítanunk! Egyetlen mérce van: az öröm-érzés és a könnyedség! Lehet könnyen és örömmel végezni, és mindenki meg tudja találni azt a fajta meditációt és azt a módot, rendszerességet, ritmust, ami neki a legjobb!

Meditáció - felhő és napsütés
Meditáció – felhő és napsütés

5 napos online minikurzus – manifesztációs videókkal

Ezekkel a sokszínű beszélgetésekkel interjú-alanyaimmal együtt szeretnénk egy színes csokrot átadni, a lehetőségek tárházát, hogy minél egészségesebbek maradhassunk lelkileg, szellemileg is az új évben!

A magam részéről ennek jegyében 2022. január végén-február elején egy 5 napos ingyenes online minikurzust, „Online Elvonulást” kínálok a Belső Energetikai Manifesztáció módszerével, mely egy általam kifejlesztett meditációs technika. 5 napon át 1-1 feladattal, melyeket e-mailben küldök majd el a résztvevőknek, és amelyeknek elvégzésére nem kell több idő naponta, mint 15-20 perc, s melyeket egy közös, zárt Facebook-csoportban fogunk megbeszélni, ahol élőben is bejelentkezem majd időről időre. 🙂 Ezt követi majd egy 4 hetes kurzus is ugyanebben a témában, azoknak, akik szeretnének velem tovább jönni, és elmélyíteni a meditációs-manifesztációs praxist. 🙂

Erre invitállak szeretettel, a további információkat hamarosan megtalálod majd „Feljegyzések a Szív Teréből…” c. Fb-oldalamon, ide kattintva: https://www.facebook.com/CyranoForditoiroda

Ha kipróbálnád a módszeremet, itt tudod kérni ingyenesen a videómat hozzá:

Figyelmedbe ajánlom a témáról szóló beszélgetéseim többi darabját is, pl. ezt itt!

Szeretettel:

Hegyessy Mária

fordító, spirituális tanácsadó

Szólj hozzá!

backtotop