Belső Energetikai Manifesztáció

Beszélgetések a meditációról, saját élmények, tapasztalatok – Majsai-Kállai Csilla

Könnyedség és öröm a meditációban

Ezúttal Majsai-Kállai Csilla volt a beszélgetőpartnerem, akivel igencsak elményedtünk a meditáció témájának megtárgyalásában!

Csilla mesél nekünk saját meditáció-felfogásáról, a könnyedség és öröm szerepéről ebben, arról, hogy „nem lehet rosszul csinálni”, és hogy ez mennyire megkönnyítette az ő kezdeti meditációs tapasztalatát is.

Beszélünk a gondolatok megfigyelésének szerepéről, a meditációhoz szükséges „alapállásról”, azaz abbéli meggyőződésről, hogy mi magunk teremtjük gondolatainkkal, érzéseinkkel a saját életünket, világunkat. Csak ugye nem mindegy, hogy mit értünk ezen az „én”-en! Így a meditáció egy idő után mindenképpen az önmagunk valódi énjének megismerése felé kezd irányulni, ez lesz a fő törekvésünk.

Könnyedség és öröm a meditációban
Önismeret – tudattalanból a felszínre, mint tóból a vizililiomok

Csilla holisztikus (spirituális), önismereti coach-ként és meditációs konzultánsként segít a tudattalanban rejtőző elakadások, blokkok, hiedelmek feltárásában, és meditáció általi feloldásában, ami általában már 1-2 alkalom után megtörténik.

Youtube-csatornáján sok videóban tárgyalja a különféle életterületeket, felmerülő problémákat és a lehetséges megoldásokra is rávezeti a nézőit, illetve a hozzá fordulókat.

Youtube-csatornáját itt találjátok: https://www.youtube.com/channel/UC-Rnmf5PsQRLADzOle5ejHg

Ezekben a beszélgetésekben, interjúkban olyan nők, hölgyek, anyák, vállalkozó nők a beszélgetőtársaim, akik rendszeresen meditálnak, vagy már másokat vezetnek egy hasonló úton. Saját élményeikről, tapasztalataikról, illetve tanítványaik, klienseik saját tapasztalatairól kérdezem őket, mert meggyőződésem, hogy a saját élményű beszámolókkal lehet leginkább közel vinni az emberekhez bármilyen témát, a meditációt is.

Belső nyugalom
Belső nyugalom

Márpedig ez ma különös fontosságal bír, hiszen mondhatni, életbevágó, hogy a külső világ őrületes és kiszámíthatatlan változásai közepette meg tudjuk őrizni belső nyugalmunkat, rugalmasságunkat, a középpontunkban tudjunk maradni, illetve oda mindig vissza tudjunk térni. Ennek egyik legjobb eszköze a meditáció, annak minden formájában.

A meditációnak nem kell nehéznek és erőlködéssel telinek lennie! Nem kell önmagunk apró eredményeit másokéhoz hasonlítanunk! Egyetlen mérce van: az öröm-érzés és a könnyedség! Lehet könnyen és örömmel végezni, és mindenki meg tudja találni azt a fajta meditációt és azt a módot, rendszerességet, ritmust, ami neki a lejobb!

Ezekkel a sokszínű beszélgetésekkel interjú-alanyaimmal együtt szeretnénk egy színes csokrot átadni, a lehetőségek tárházát, hogy minél egészségesebbek maradhassunk lelkileg, szellemileg is az új évben!

5 napos ingyenes online minikurzus
Online Elvonulás

A magam részéről ennek jegyében 2022. január végén-február elején egy 5 napos ingyenes online minikurzust, „Online Elvonulást” kínálok a Belső Energetikai Manifesztáció módszerével, mely egy általam kifejlesztett meditációs technika. 5 napon át 1-1 feladattal, melyeket e-mailben küldök majd el a résztvevőknek, és amelyeknek elvégzésére nem kell több idő naponta, mint 15-20 perc, s melyeket egy közös, zárt Facebook-csoportban fogunk megbeszélni, ahol élőben is bejelentkezem majd időről időre. 🙂 Ezt követi majd egy 4 hetes kurzus is ugyanebben a témában, azoknak, akik szeretnének velem tovább jönni, és elmélyíteni a meditációs-manifesztációs praxist. 🙂

Erre invitállak szeretettel, a további információkat hamarosan megtalálod majd „Feljegyzések a Szív Teréből…” c. Fb-oldalamon, ide kattintva: https://www.facebook.com/CyranoForditoiroda

Ha kipróbálnád a manifesztációs meditációt, itt tudod kérni ingyenesen a videómat hozzá:

Figyelmedbe ajánlom a meditációról szóló beszélgetéseim további darabjait is, pl. ezt itt!

Szeretettel:

Hegyessy Mária

fordító, spirituális tanácsadó

Szólj hozzá!

backtotop