Belső Energetikai Manifesztáció

Hogyan segítsük elménket a nehéz élethelyzetekben?

Meditáció Szemesről

Meditációs oltár

Ma új meditációs videót készítettem, mert úgy éreztem, sokan küzdenek most – a mai Magyarországon, így 2022. júliusában – olyan gondolatokkal, hogy hogyan oldják meg a közeljövő hétköznapi problémáit, kezdve az energiaárak extrém megemelkedésével, folytatva a KATÁ-s vállalkozásokat érintő korlátozásokkal, áremelkedésekkel, stb, mivel a már két éve jelzett gazdasági válság most tényleg elér bennünket, egyszerű állampolgárokat is…

 

Abban szeretnék segítséget nyújtani, hogy ilyenkor se – sőt, főként ilyenkor! – ne adjuk fel, ne hátráljunk meg, hanem nézzük meg, hogyan maradhatunk harmóniában, a saját középpontunkban, és higgyünk abban, hogy ha ezt meg tudjuk őrizni, meg tudjuk valósítani, akkor az elménkkel, gondolatainkkal is a legjobbat tesszük! Így tudjuk elménket, értelmünket, szívünkkel összekapcsolva az intuícióval összekötni, aminek révén megtalálhatjuk a legjobb megoldásokat minden téren, akár hétköznapi életünk gondjai közepette is!

 

A lényeg, hogy semmi esetre se ragadjunk bele a lehúzó, súlyos gondolatokba, hiszen pontosan ez az elmejáték az, amire azok „utaznak”, akik ezt a világhelyzetet generálták és generálják folyamatosan! NE adjuk át az uralmat, irányítást önmagunk felett másoknak, még saját negatív gondolatainknak se! 

Ez nem azt jelenti, hogy belemenekülünk egy lila ködbe, vagy homokba dugjuk a fejünket a problémák elől, korántsem!

És az is rendben van, ha negatív érzéseink, félelmeink vannak!

 

DE! Meg kell erősödnünk abban a tudásban, bizonyossággá kell váljon számunkra, hogy NEM az elménk vagyunk, főleg nem a külső körülmények, és nem vagyunk azonosak a problémáinkkal sem!

 

Nyilván nehéz – és nem is lehet – egyik napról a másikra átállítani a gondolkodásunkat, önmagunkról alkotott képünket a fentiek szerint, nem is kell, hogy ilyen – vagy bármilyen! – elvárásunk legyen önmagunkkal szemben! 

 

Viszont azt megtehetjük, és meg is kell tennünk ezt a szívességet magunknak, ha eredményt akarunk elérni, hogy mostantól aztán tényleg minden nap, igen, minden egyes nap leülünk meditálni, és átállítjuk belső irányultságunkat, rászoktatjuk bensőnket, hogy figyelmünket elvonja egy időre a külső problémáinkról, és a bennünk rejlő Határtalanra, önmagunk legnagyobb potenciáljára, végtelen lehetőségeinkre irányítjuk!

 

Mert azok ott vannak, mindig, a nagy közös tudati térben, a Mezőben, csak rá kell szoktatnunk (tréningeznünk) magunkat, hogy intuíciónkkal lehívjuk azokat onnan.

 

Segítsünk magunkon, és tegyük meg önmagunkért ezt napi max. 20-30 percben, mintha csak a testünket edzenénk, úgyanúgy elménket is lehet – és kell – edzenünk!

 

Vegyük körbe kapálódzó elménket, nyugtalan, esetleg félelemmel teli gondolatainkat azzal a hatalmas kiterjedésű, végtelen Térrel, terességgel, boldogító Űrrel, amely bennünk van, ami valójában mi magunk vagyunk – még ha ezt most még nehéz is elhinnünk! Szoktassuk magunkat a gondolathoz, illetve a gondolat-nélküliséghez, mert ehhez túl kell lépnünk az elmén, amit kis lépésenként könnyedén megtehetünk!

S ráadásul élvezni is fogjuk! 

 

Higgyünk benne, hogy az így lenyugtatott, harmonizált, koherens elme meghozza a gyümölcsét, megjönnek a megoldások szép sorban problémáinkra!

 

Gyere, és meditálj velem! 

 

Szólj hozzá!

backtotop